Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ γαπ

Ο Εκδορεύς πολιτικός Ρεπόρτερ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων – μπορεί και τεθλασμένων γωνιών – του ΠΑΣΟΚ, η εισαγωγή του κυρίου Βενιζέλου σε νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση, μετά από κατανάλωση ενός ολόκληρου γουρουνιού, ήταν πέτσινη, πέτσινη πετσινότατη. Ο μεν κύριος Πάγκαλος εθεάθη ολοζώντανος με σάρκα και οστά, οι δε άλλοι υπουργοί έσκασαν μύτη ολόκληροι. Τώρα, για τον αντίχειρα του Υπουργού κανείς δεν έπαιρνε όρκο.
  Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν πως , σε σημασιολογικό επίπεδο ,ενδέχεται η «ασθένεια» του Υπουργού να είναι κάτι σαν … σχήμα πρωθύστερο … στην πράξη.¨ Δηλητηριασμένα κύτταρα από χολή έχει μόνο ο Πρωθυπουργός¨, έλεγαν με νόημα.
  Άλλοι πρασιναλόγατοι κύκλοι – προϊόντα μιας κουτοπόνηρης προαστικής χωριάτικης κουλτούρας γαρνιρισμένης με βλαχοκοσμοπολίτικη μπογιά – διέρρεαν πως ο γαπ (ο μικρός, μην ξεχνιόμαστε) έχει ένα καταπληκτικό πολιτικό σχέδιο, ικανό να οδηγήσει σε ματ την πατρίδα … συγνώμη, την παρτίδα. ¨Είτε Δημοψήφισμα είτε εκλογές, Αυτός», ο (γ)κάπ(ας) (γ)κάπ(ας) δηλαδή, ¨θα προτείνει εξ αρχής ότι - άμα τη λήψη θετικού αποτελέσματος για το κόμμα – όλο το υπουργικό συμβούλιο θα στηθεί για τρεις μέρες στην Ομόνοια να αντιμετωπίσει αυτοπροσώπως και ανοικτά την κριτική του λαού, όσο σκληρή κι αν είναι.
   Εν πλω αδελφοί, ομολογώ ότι έμεινα άφωνος με το στόμα δυο πιθαμές ανοικτό μπροστά στον αποκαλυπτόμενο μεγαλοφυή σχεδιασμό. Ακόμη κι εγώ θα υπερψήφιζα και με τα είκοσι δάκτυλα. Όχι, γιατί θα μου δινόταν η ευκαιρία να βγάλω το άχτι μου. (Ξέρω, πονηρούλες και πονηρούληδες ότι σας έφτιαξα. Ήδη σκέφτεστε χαμογελώντας χαζά και ονειροπόλα διάφορα βασανιστήρια – πάντα καλοπροαίρετα, έτσι; Δεν είμαστε παλιόπαιδα. Το έπαθα κι εγώ. Φανταζόμουνα το Πάγκαλο τρεις ημέρες να τρώει ότι και ένας άνεργος στο τέλος του μήνα. Λουκούλια γαστρονομική χλιδή)!
  Επαναλαμβάνω: Κι εγώ θα υπερψήφιζα πράσινα και όχι γιατί θα έβγαζα το άχτι μου. Αυτή είναι παιδική αντίδραση. Εγώ θα ψήφιζα πονηρούλες και πονηρούληδες με το μυαλό, συνειδητά. Το ενδεχόμενο να στηθούν όλοι οι Υπουργοί στην Ομόνοια, είναι η μόνη πιθανότητα για την επανεκκίνηση της Οικονομίας.
Για την Οικονομία ρε γαμώτο.
Σκεφτείτε πόσα ζαρζαβατικά, αυγά, κωλόχαρτα και άλλα πολλά ταπεινά είδη θα καταναλώνονταν. Σκεφτείτε πως 15.000.000 Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας θα συμμετείχαν στη διαδικασίας της κριτικής και τι θα σήμαινε αυτό για την Οικονομία. Σκεφτείτε και τα δεκάδες εκατομμύρια των τουριστών που θα έσπαζαν πλάκα.
    Για την Οικονομία ρε γαμώτο, προς τα πράσινα και με τα είκοσι!

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σηκώνουμε το γάντι !

σχόλιο του εκδορέα
Προς  μεγαλόσχημους του αποκόμματος που συνεχίζει να ονομάζεται ΠΑΣΟΚ:
Κύριοι,
Σηκώνουμε το γάντι ! Δημοψήφισμα; Δημοψήφισμα. Εκλογές; Εκλογές.
Όποιο και αν είναι το ερώτημα σας, όποια και αν είναι τα διλήματα που θα θέσετε, όποια και αν είναι η πρόταση σας, εμείς θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ.
Προσέξτε όμως. Προσέξτε καλά!
Τα τερτίπια των συλλαμβανόμενων επ΄αυτοφόρω κλεφτοκοτάδων δεν περνούν.
 Όπως και να διατυπώσετε ερωτήματα, διλήμματα , προτάσεις εμείς στο απέναντι ΟΧΙ θα δίνουμε πάντα και το εξής νόημα:
Οι κλεφτοκοτάδες που πούλησαν το κοτέτσι, που σκότωσαν τις κότες που έκαναν τα αυγά, που πούλησαν κρέας και φτερά θα τιμωρηθούν ως κλεφτοκοτάδες.
Ότι και να κάνετε εχετε ήδη κριθεί ένοχοι  στις συνειδήσεις του λαού μας !

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΦΥΓΗΣ, ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ!

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με τη νέα αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση που θα συναφθεί με την τρόικα, εξήγγειλε ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Δευτέρας (31.10)!

Η εξαγγελία δημοψηφίσματος δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά μια πανικόβλητη κίνηση του Γ. Παπανδρέου που ελήφθη κάτω από τα πρωτοφανή αδιέξοδα στα οποία έχει ρίξει τη χώρα, η πιο ανάλγητη και εθελόδουλη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης!
Με την κίνηση αυτή, ο Γ. Παπανδρέου, προσπαθεί μάταια να διασώσει τον εαυτό του και τον στενό του κύκλο, από τη βέβαιη κυβερνητική κατάρρευση.
Παράλληλα, με αυτήν την κίνηση ο επικεφαλής της πλέον λαομίσητης κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών επιχειρεί να διασώσει τις κυρίαρχες οικονομικές και πολιτικές ελίτ, που φοβούνται (και δικαίως!) το σάρωμα τους από τη λαϊκή οργή!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΤΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ

«Οχι στο Ναι των υποταγμένων Ναι στο Οχι των γενναίων»
Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για «να σταματήσει η ουσιαστικά πραξικοπηματική δράση της παρούσης κυβέρνησης», ή ακόμη και την παραίτησή του ζητεί ο Μίκης Θεοδωράκης.


Με δήλωσή του στην Ελευθεροτυπία, με αφορμή την επέτειο του ΟΧΙ, αναφέρει τα σημαντικά ΟΧΙ «στην προσβολή του ελληνικού λαού».
Ολόκληρη η δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη έχει ως εξής:
«Το Όχι του 1940 είναι μία από τις ιερότερες παρακαταθήκες του ελληνικού έθνους. Ένα ιδεώδες που θα πρέπει να το σεβόμαστε, όχι μόνο με γιορτές και παράτες, αλλά με την καθημερινή μας στάση και συμπεριφορά και που κυρίως θα πρέπει να το σέβεται και να το τιμά με τη στάση της και κάθε της πράξη η εξουσία. Το Οχι είναι κανόνας ζωής για τους κοινούς θνητούς και μέτρο αξίας και εντιμότητας για τους αξιωματούχους. Κυρίως όταν πρόκειται για θέματα και περιπτώσεις που αφορούν την τιμή και τα συμφέροντα του λαού.
Όχι στην εξαπάτηση του λαού.
Όχι στο ψέμα και στη διαφθορά.
Όχι στην ατιμωρησία υπουργών και άλλων ισχυρών.
Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος.
Όχι στην εθελοντική παράδοση μέρους της εθνικής μας ακεραιότητας σε ξένους.
Όχι στην εξόντωση των εργαζομένων.
Όχι στην ερήμωση της χώρας.
Όχι στο πρόσφατο «Ναι σε όλα», που καθιστά τη χώρα υποτελή, αναγκασμένη να ξεπουλήσει τον εθνικό μας πλούτο.
Και τέλος,
Όχι στην προσβολή ενός ολόκληρου λαού. Γιατί προσβολή είναι