Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ γαπ

Ο Εκδορεύς πολιτικός Ρεπόρτερ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων – μπορεί και τεθλασμένων γωνιών – του ΠΑΣΟΚ, η εισαγωγή του κυρίου Βενιζέλου σε νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση, μετά από κατανάλωση ενός ολόκληρου γουρουνιού, ήταν πέτσινη, πέτσινη πετσινότατη. Ο μεν κύριος Πάγκαλος εθεάθη ολοζώντανος με σάρκα και οστά, οι δε άλλοι υπουργοί έσκασαν μύτη ολόκληροι. Τώρα, για τον αντίχειρα του Υπουργού κανείς δεν έπαιρνε όρκο.
  Οι ίδιοι κύκλοι τόνιζαν πως , σε σημασιολογικό επίπεδο ,ενδέχεται η «ασθένεια» του Υπουργού να είναι κάτι σαν … σχήμα πρωθύστερο … στην πράξη.¨ Δηλητηριασμένα κύτταρα από χολή έχει μόνο ο Πρωθυπουργός¨, έλεγαν με νόημα.
  Άλλοι πρασιναλόγατοι κύκλοι – προϊόντα μιας κουτοπόνηρης προαστικής χωριάτικης κουλτούρας γαρνιρισμένης με βλαχοκοσμοπολίτικη μπογιά – διέρρεαν πως ο γαπ (ο μικρός, μην ξεχνιόμαστε) έχει ένα καταπληκτικό πολιτικό σχέδιο, ικανό να οδηγήσει σε ματ την πατρίδα … συγνώμη, την παρτίδα. ¨Είτε Δημοψήφισμα είτε εκλογές, Αυτός», ο (γ)κάπ(ας) (γ)κάπ(ας) δηλαδή, ¨θα προτείνει εξ αρχής ότι - άμα τη λήψη θετικού αποτελέσματος για το κόμμα – όλο το υπουργικό συμβούλιο θα στηθεί για τρεις μέρες στην Ομόνοια να αντιμετωπίσει αυτοπροσώπως και ανοικτά την κριτική του λαού, όσο σκληρή κι αν είναι.
   Εν πλω αδελφοί, ομολογώ ότι έμεινα άφωνος με το στόμα δυο πιθαμές ανοικτό μπροστά στον αποκαλυπτόμενο μεγαλοφυή σχεδιασμό. Ακόμη κι εγώ θα υπερψήφιζα και με τα είκοσι δάκτυλα. Όχι, γιατί θα μου δινόταν η ευκαιρία να βγάλω το άχτι μου. (Ξέρω, πονηρούλες και πονηρούληδες ότι σας έφτιαξα. Ήδη σκέφτεστε χαμογελώντας χαζά και ονειροπόλα διάφορα βασανιστήρια – πάντα καλοπροαίρετα, έτσι; Δεν είμαστε παλιόπαιδα. Το έπαθα κι εγώ. Φανταζόμουνα το Πάγκαλο τρεις ημέρες να τρώει ότι και ένας άνεργος στο τέλος του μήνα. Λουκούλια γαστρονομική χλιδή)!
  Επαναλαμβάνω: Κι εγώ θα υπερψήφιζα πράσινα και όχι γιατί θα έβγαζα το άχτι μου. Αυτή είναι παιδική αντίδραση. Εγώ θα ψήφιζα πονηρούλες και πονηρούληδες με το μυαλό, συνειδητά. Το ενδεχόμενο να στηθούν όλοι οι Υπουργοί στην Ομόνοια, είναι η μόνη πιθανότητα για την επανεκκίνηση της Οικονομίας.
Για την Οικονομία ρε γαμώτο.
Σκεφτείτε πόσα ζαρζαβατικά, αυγά, κωλόχαρτα και άλλα πολλά ταπεινά είδη θα καταναλώνονταν. Σκεφτείτε πως 15.000.000 Έλληνες εντός και εκτός Ελλάδας θα συμμετείχαν στη διαδικασίας της κριτικής και τι θα σήμαινε αυτό για την Οικονομία. Σκεφτείτε και τα δεκάδες εκατομμύρια των τουριστών που θα έσπαζαν πλάκα.
    Για την Οικονομία ρε γαμώτο, προς τα πράσινα και με τα είκοσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου