Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Σηκώνουμε το γάντι !

σχόλιο του εκδορέα
Προς  μεγαλόσχημους του αποκόμματος που συνεχίζει να ονομάζεται ΠΑΣΟΚ:
Κύριοι,
Σηκώνουμε το γάντι ! Δημοψήφισμα; Δημοψήφισμα. Εκλογές; Εκλογές.
Όποιο και αν είναι το ερώτημα σας, όποια και αν είναι τα διλήματα που θα θέσετε, όποια και αν είναι η πρόταση σας, εμείς θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ.
Προσέξτε όμως. Προσέξτε καλά!
Τα τερτίπια των συλλαμβανόμενων επ΄αυτοφόρω κλεφτοκοτάδων δεν περνούν.
 Όπως και να διατυπώσετε ερωτήματα, διλήμματα , προτάσεις εμείς στο απέναντι ΟΧΙ θα δίνουμε πάντα και το εξής νόημα:
Οι κλεφτοκοτάδες που πούλησαν το κοτέτσι, που σκότωσαν τις κότες που έκαναν τα αυγά, που πούλησαν κρέας και φτερά θα τιμωρηθούν ως κλεφτοκοτάδες.
Ότι και να κάνετε εχετε ήδη κριθεί ένοχοι  στις συνειδήσεις του λαού μας !

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΦΥΓΗΣ, ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ!

Τη διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με τη νέα αποικιοκρατική δανειακή σύμβαση που θα συναφθεί με την τρόικα, εξήγγειλε ο Γ. Παπανδρέου μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Δευτέρας (31.10)!

Η εξαγγελία δημοψηφίσματος δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά μια πανικόβλητη κίνηση του Γ. Παπανδρέου που ελήφθη κάτω από τα πρωτοφανή αδιέξοδα στα οποία έχει ρίξει τη χώρα, η πιο ανάλγητη και εθελόδουλη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης!
Με την κίνηση αυτή, ο Γ. Παπανδρέου, προσπαθεί μάταια να διασώσει τον εαυτό του και τον στενό του κύκλο, από τη βέβαιη κυβερνητική κατάρρευση.
Παράλληλα, με αυτήν την κίνηση ο επικεφαλής της πλέον λαομίσητης κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών επιχειρεί να διασώσει τις κυρίαρχες οικονομικές και πολιτικές ελίτ, που φοβούνται (και δικαίως!) το σάρωμα τους από τη λαϊκή οργή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου