Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Μικρό σχόλιο περί ...μεγάλων τραπεζικών λογαριασμών υπαλλήλων ΟΤΑ



      

  ... Δυο λόγια μετά το ρεπορτάζ του MEGA, για τα χρήματα σε            
                λογαριασμούς δημοσίων υπαλλήλων, στο οποίο ως ενδεικτικές
                περιπτώσεις αναφέρονται υπάλληλοι των ΟΤΑ και ένας 
                 υπάλληλος του ΕΣΔΚΝΑ.





Συγκαλύπτουμε ...παράνομο πλουτισμό δημοσίων υπαλλήλων και δη στους ΟΤΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Δεν έχουμε κανένα λόγο να το κάνουμε!
Οι ατομικές ευθύνες πάντα βαρύνουν τα πρόσωπα. Οι δικαιολογίες περισσεύουν.

Βάζουμε, σήμερα, πρώτο θέμα συζήτησης τους ...αδικαιολόγητα υψηλούς τραπεζικούς λογαριασμούς δημοσίων υπαλλήλων; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Δεν θα πέσουμε στη παγίδα!Δεν είμαστε λοβοτομημένοι τηλεθεατές όπως θέλουν !
Γνωρίζουμε πολύ καλά - από πρώτο χέρι που λένε - πως το μεταπρατικό πολιτικο-οικονομικό σύστημα που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από τον εμφύλιο και μετά, για να αναπαράγεται είχε ζωτική ανάγκη από τον εκμαυλισμό συνειδήσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, γιατί έτσι μόνον θα έβαζε χέρι στο Δημόσιο κορβανά.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, θεωρούμε τα καυτά δάκρυα και τις άναθρες κραυγές των έμμισθων κονδυλοφόρων, παρουσιαστών και όψιμων ηθικολόγων, ως κροκοδείλια και ως κατά διαταγή στοχευμένα.
Και ...δεν θεωρούμε τίποτα τυχαίο, πόσο μάλλον την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Σήμερα, ως εργαζόμενοι του ΕΣΔΚΝΑ (από Τετάρτη του ΕΔΣΝΑ) αυτό που μας απασχολεί είναι οι αρμοδιότητες, η οργάνωση και η λειτουργία του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου. Να δουλεύουμε στο αντίκειμενό μας και όχι να μας δουλεύουν ούτε να μας χρησιμοποιούν για να δουλεύουν τους πολίτες!


                                                                                                Γεωργία Ασημακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου