Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ),

Σύμφωνα με δημοσίευμα την προσεχή Τετάρτη θα συγκροτηθεί σε Σώμα με την εκλογή προεδρείου ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), που αποτελεί το ΦοΔΣΑ Αττικής, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και διάδοχος κατάσταση του ΕΣΔΚΝΑ. Αύριο, θα εκλέξει τους αντιπροσώπους της στο διοικητικό συμβούλιο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και την προσεχή Τρίτη η Περιφέρεια Αττικής.

αναδημοσίευση από αυτoδιοίκηση.gr


ΥΠΕΣ: Αλλάζει το αρχικό σχέδιο για ΦοΔΣΑ

Στις 5 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα δώσει ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ένα προσχέδιο για τους ΦοΔΣΑ, και αυτό διότι θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις σε σχέση με το αρχικό σχέδιο Καστανίδη-Κουκουλόπουλου, όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει και επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο η aftodioikisi.gr και αφορούν κυρίως στην επιλογή της «εταιρικής» μορφής τους.
Όπως είπε, εξάλλου, ο υπουργός στη συνάντηση που είχε με την εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέχρι τότε, μέχρι την ψήφιση του σχετικού νόμου, οι κατά τόπους φορείς διαχείρισης των απορριμμάτων θα λειτουργούν με τη σημερινή τους μορφή είτε είναι ανώνυμη εταιρεία είτε ΝΠΔΔ κτλ.
Την Τετάρτη το προεδρείο του ΕΔΣΝΑ
Την προσεχή Τετάρτη, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, θα συγκροτηθεί σε Σώμα με την εκλογή προεδρείου ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), που αποτελεί το ΦοΔΣΑ Αττικής, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και διάδοχος κατάσταση του ΕΣΔΚΝΑ. Αύριο, θα εκλέξει τους αντιπροσώπους της στο διοικητικό συμβούλιο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και την προσεχή Τρίτη η Περιφέρεια Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου