Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Τα Καραγκιοζιλίκια, οι αυτοδιοικητικοί και τα σκουπίδια


Εκδορεύς...

Ξεκινώντας και πάλι, σας θέλουμε συνοδοιπόρους σε αυτήν την προσπάθεια, σας ευχαριστούμε γιατί το πράξατε αυτό μέχρι σήμερα, και σας προσκαλούμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί κάτι που, αν και απλό, φαντάζει πολύ δύσκολο: στην τόσο δύσκολη περίσταση που βιώνουμε όλοι, να κρατήσουμε το κεφάλι όρθιο και το μυαλό μας καθαρό να ξεχωρίζει πίσω από τα φαινόμενα και να αποφεύγει τις εύκολες λύσεις.
... πάντα...διαταραγμένα ανυπότακτος!!!!! 
Και ξαφνικά... εγένετο φως! Οι γαλαζοπράσινοι αυτοδιοικητικοί ανακάλυψαν... την ανακύκλωση! { Άτιμη Ευρώπη με τις οδηγίες σου, ανίκανε Ματζούφα με τις επιμονές σου στα ΠΕΣΔΑ, άτιμε ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμά σου, πού τώρα δικαιώνεται,  και για τους λίγους  που γνωρίζουν (Τατούλης, Σγουρός και λοιποί συγγενείς), ατιμώτερη όλων Α.ΕΝ.Κ ΕΔΣΝΑ - και, φυσικά, ακατανόμαστη Δούρου που είχες το θράσος να εκλεγείς - γαμώ την... ατυχία τους, γαμώ}!

Και οι Δημοτικοί γαλαζοπράσινοι άρχοντες της Πελοποννήσου ανακάλυψαν την ανακύκλωση, αλλά δεν ανακάλυψαν... τη βρεγμένη σανίδα που αρμόζει στον Πετράν τους... ο οποίος για να τους σύρει... εκβιαστικά στις επιλογές του, έκλεισε όλες τις χωματερές δίχως να φτιάξει έναν ΧΥΤΑ ως όφειλε-  έτσι, μεσοπρόθεσμα - και τώρα τα σκουπίδια τα τρώνε με την... κρατική κουτάλα ποντικοί και αρουραίοι σε πλατείες, πάρκα, αγρούς και ξενιτειές! Καλά, οι πολίτες και οι Δημοτικοί άρχοντες γιατί δεν ταράζουν τον μικρό πετράν της Πελοποννήσου στις μηνύσεις και στις αγωγές; (Μούσα, μην ξεχνάς και τους Δεματοποιητές που αγόρασε - Πετράν, με... γειά και το κοστούμι)!
Και οι γαλαζοπράσινοι Δημοτικοί άρχοντες της Αττικής - τώρα - ανακάλυψαν την ανακύκλωση! Κατά τα άλλα, είναι ουτοπικό το πρόγραμμα  της Δούρου για τα σκουπίδια!!! Τουμπεκί ψιλοκομμένο, βέβαια, για το ΠΕΣΔΑ Αττικής που δεν υλοποιήθηκε πάνω από 11 χρόνια, για αυτό το ΠΕΣΔΑ που δεν συνάδει με τους... κουτόφραγκους!
Και για τους Σγουροχιωτάκηδες..."Ποιοί είναι αυτοί, καλέ";
 Αλλά... έως εδώ! Για Σγουροχιωτάκηδες η Μούσα μου έχει... πολλές ραψωδίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου