Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

(Ο αισχρός λασπολόγος Κουκουλόπουλος και φίλος στα σκουπίδια του διαπλεκόμενου Μπόμπολα, ας ξεμπλέξει τώρα με τους Λάτσηδες. Τί ωραία αναταραχή)! Μαριάννα Λάτση: Ο κ. Κουκουλόπουλος και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους
Την έντονη αντίδραση της κ. Μαριάννας Λάτση, προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π. Κουκουλόπουλου στη Βουλή, ότι υπάρχουν φωτογραφίες από την υποτιθέμενη συνάντησή της με τον κ. Τσίπρα και την κ. Αγγελοπούλου.
Η Μαριάννα Λάτση κάνει λόγο για κατασκευασμένη είδηση και σημειώνει ότι ο κ. Κουκουλόπουλος είναι υπόλογος για το ότι υπαινίχθηκε στη Βουλή.
Ολόκληρη η δήλωση της Μ. Λάτση

"Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων «ειδήσεων», όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου. Η «είδηση» είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.
Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης. Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.
Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους".
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/mariana_latsh_o_k_koykoylopoylos_kai_oi_plhroforiodotes_toy_einai_ypologoi_twn_logwn_kai_praksewn_toys.3185866.html
 http://odofragma-skas.blogspot.gr/2014/12/blog-post_74.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου