Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Δούρου ενώπιον ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσιάζει τον στρατηγικό σχεδιασμό της περιφέρειας – Προτεραιότητα τα σκουπίδιαΣε «ακρόαση» ενώπιον της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, προκειμένου να παρουσιάσει προτεραιότητες, σχεδιασμό και κινήσεις στρατηγικής για την περιφέρεια.
Παρά ταύτα -και σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr- λόγω κάποιας «παρανόησης» ως προς το αντικείμενο της συνεδρίασης, η κυρία Δούρου και το επιτελείο της εμφανίστηκαν απροετοίμαστοι για μία συνολική παρουσίαση ενός στρατηγικού σχεδιασμού και έτσι το ραντεβού αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα.

Κατόπιν αυτών η συζήτηση περιστράφηκε σε μεγάλο βαθμό γύρω από τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες η κυρία Δούρου, οι οποίες αποδόθηκαν σε «συκοφαντικές εις βάρος της απόπειρες από πλευράς οργανωμένων συμφερόντων».
Από τη διαδικασία κατέστη πάντως σαφές ότι το κεντρικό πολιτικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στη δρομολόγηση διαδικασιών στην περιφέρεια Αττικής, όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δοκιμάζεται για πρώτη φορά στο πεδίο της εκτελεστικής εξουσίας.
Μεταξύ των άλλων τονίστηκε ότι προτεραιότητα της νέας περιφερειακής αρχής πρέπει να είναι και είναι το θέμα των σκουπιδιών, όπου θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που συνδέονται με την επίλυση του προβλήματος και με την εξισορρόπηση μεταξύ διαχείρισης κονδυλίων και επιλογής των επιχειρηματικών ομίλων που θα διεκδικήσουν το έργο .
http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/dourou-enopion-siriza-parousiasi-stratigikou-sxediasmou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου