Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Βρεττάκος: «Αν θέλει η κυβέρνηση να μιλήσει για διαπλοκή, δεν έχει παρά να κοιταχτεί στον καθρέφτη της και να παραιτηθεί»

vrettakos-keratsini
Σχόλιο του δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου για τα δημοσιεύματα που αφορούν στο πόρισμα του ΑΣΕΠ για τους 27 υπαλλήλους του πρώην δήμου Δραπετσώνα:

Το πόρισμα του ΑΣΕΠ και οι διάλογοι του Δημοτικού Συμβουλίου του 2004 αποδεικνύουν ατράνταχτα ότι οι δυνάμεις των κομμάτων της σημερινής συγκυβέρνησης «έφτιαχναν πελατεία» εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των ανθρώπων για δουλειά. Σήμερα καλούν τον Δήμο να απολύσει 12 ανθρώπους και να καταργήσει ταυτόχρονα 12 θέσεις εργασίας όχι γιατί κόπτονται για τη διαπλοκή αλλά γιατί κόπτονται για τις απολύσεις της Τρόικας. Αν θέλει η κυβέρνηση να μιλήσει για διαπλοκή δεν έχει παρά να κοιταχτεί στον καθρέφτη της και να παραιτηθεί. Για τις αποφάσεις μας θα σας ενημερώσουμε αφού πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης:
http://ergasianet.gr/menu-epikairotita/202-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7/10777-brettakos-%C2%ABan-thelei-h-kybernhsh-na-milhsei-gia-diaplokh,-den-exei-para-na-koitaxtei-ston-kathrefth-ths-kai-na-paraiththei%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου