Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Το Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ με ομόφωνη απόφασή του καταγγέλλει την πολιτική της λάσπης ...

 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 

Στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Το Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ με ομόφωνη απόφασή του καταγγέλλει την πολιτική της λάσπης, της συκοφαντίας, της παραπληροφόρησης, και της διαπόμπευσης εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκαν με δημοσιεύσεις στο blog της Α.Ν.Ε.Ν.Κ, από ανώνυμους συντάκτες.

Οι συντάκτες των δημοσιευμάτων κάτω από τον μόνιμο μανδύα της ανωνυμίας υιοθετούν και επαναδημοσιεύουν άρθρα, που βάλλουν εναντίον του Ε.Δ.Σ.Ν.Α, αλλά και προσωπικά κατά εργαζομένων, που δεν είναι της αρεσκείας τους. Το αδίστακτο χαφιεδότσουρμο, και δεν εννοούμε όλους όσους ψήφισαν την Α.Ν.Ε.Ν.Κ, αλλά όσους δρουν στο παρασκήνιο, δεν έχει κανένα ενδοιασμό να παραποιεί ακόμα και την πραγματικότητα, όπως έκαναν στην περίπτωση των φωτογραφιών από το μέτωπο των απορριμμάτων.

Συνέκριναν φωτογραφίες δύο διαφορετικών ημερών, τη μία όταν ήταν στον ΧΥΤΑ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την άλλη όταν για πολλοστή φορά έκλεισε ο ΧΥΤΑ εξαιτίας της εισόδου τρίτων, όταν δεν είχαν γίνει όπως ήταν φυσικό εργασίες χωματοκάλυψης. Ντροπή σας! Βέβαια τι να περιμένει κανείς όταν είναι τα ίδια πρόσωπα που διαμεσολάβησαν ώστε να έρθει απρογραμμάτιστα στον ΧΥΤΑ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Που να ‘ξεραν όμως ότι πάνε οι παλιές εικόνες του ΧΥΤΑ όπου τα απορρίμματα ήταν διάσπαρτα παντού.

Προσπαθούν μονίμως να παρουσιάσουν το άσπρο μαύρο για να συκοφαντήσουν το Σύνδεσμο, για να αποδείξουν σώνει και καλά ότι όλα πάνε στραβά, ώστε οι εργαζόμενοι να βρεθούν στην ανεργία και να επιβεβαιωθούν τα σενάρια τρομοκρατίας που οι ίδιοι διαδίδουν στους εργαζόμενους, την ώρα που είναι βολεμένοι στα Βουλευτικά γραφεία και σε ομοσπονδίες χωρίς να προσφέρουν καμία υπηρεσία.

Ποιος συνάδελφος δεν θυμάται αυτά που έλεγαν για οργανισμό του ΕΔΣΝΑ με 60 θέσεις και την τρομοκρατία που καλλιεργήθηκε στους συναδέλφους αναγκάζοντας αρκετούς να ζητήσουν μετάταξη σε άλλες υπηρεσίες. Τι έχουν να πουν σήμερα μετά την ψήφιση του νέου Οργανισμού;

Ζουν για να διαλύσουν τα πάντα. Αναδημοσίευσαν ακόμη και άρθρο για το ΣΜΑ Σχιστού που στηριζόταν σε πληροφορίες εμπαθών ανώνυμων ρουφιάνων. Αποκρύπτουν όμως την υπηρεσιακή τους ανεπάρκεια, αφού έλεγχος από το ΣΕΠΕ είχε γίνει από το 2010 και τότε δεν έκαναν ούτε μία ενέργεια για να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των ελεγκτών. 

Και το χειρότερο απ’ όλα. Στιγματίζουν συναδέλφους με ήθος, αναγνώριση και προσφορά, συναδέλφους εξαίρετους που έχουν δώσει και την ψυχή τους τόσα χρόνια, που τιμάνε το ψωμί που τρώνε και δεν το φτύνουν αφού έχουν παντελονιάσει το μισθό.

Ούτε ο μαγικός αριθμός των 17 ψήφων στις πρόσφατες εκλογές δεν ήταν αρκετός για να σας πείσει ότι στραβά αρμενίζετε, δεν είναι στραβός ο γιαλός. Παρά την αποδοκιμασία των συναδέλφων, εσείς συνεχίζετε… την επόμενη φορά θα ντρέπεστε να ψηφίσετε ακόμα και εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας.
Και δυστυχώς, κατορθώσατε να επιβεβαιώσετε πολύ σύντομα αυτό που κυκλοφορούσε από τη βραδιά των εκλογών του σωματείου μας, ότι θα παραιτήσετε τον εκλεγμένο εξαίρετο συνάδελφο για να αναλάβετε οι λασπολόγοι και συκοφάντες. 

Ό,τι καλό υπάρχει στη παράταξη σας το βάζετε στο περιθώριο. Όποιος δεν ακολουθεί τις πρακτικές της λάσπης και του παρασκηνίου είναι απέναντί σας. Σας πληροφορούμε κάτι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Οι εργαζόμενοι στον ΕΔΣΝΑ δεν τρομοκρατούνται, δεν λασπώνονται και δεν τρομάζουν, από άθλιες και αηδιαστικές τακτικές. 

Ευτυχώς δεν ζούμε σε εποχές Τσαουσέσκου….διότι τότε δεν θα διστάζατε και να μας εκτελέσετε, για να κάνετε πιο εύκολα τη δουλειά σας.

Για το Δ.Σ
Αθήνα, 2/10/2013

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                  ΓΚΟΝΤΟΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου