Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

μέχρι πότε κάποιοι θα κερδίζουν παίζοντας κορώνα γράμματα ανθρώπινες ζωές;;;

μεροκάματο του τρόμου μέσα στα σκουπίδια ....
Πρόεδρος ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός : Κλείνει επ’ αόριστον ο ΧΥΤΑ Φυλής εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας του χώρου από την ΕΛΑΣ
Όπως αναφέρει ο κ. Σγουρός σε επιστολή του προς τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια σήμερα το πρωί ομάδα αθιγγάνων λιθοβόλησε μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες προώθησης των απορριμμάτων προκαλώντας ζημιές και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του χειριστή.

Γ.Σγουρός: 
«Έχουμε επισημάνει και έχουμε αναδείξει σε όλους τους τόνους τα προβλήματα που προκαλούνται κάθε μέρα στον ΧΥΤΑ από την είσοδο αυτών των ατόμων. Οι εργασίες της υγειονομικής ταφής δεν μπορούν να γίνουν υπό αυτές τις προϋποθέσεις. Δεν μπορούμε να παίζουμε κορώνα γράμματα ούτε την ασφάλεια των εργαζομένων μας, ούτε την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων αυτών που ψάχνουν ανάμεσα στα σκουπίδια και δίπλα σε βαρέως τύπου μηχανήματα και απορριμματοφόρα. Θα θρηνήσουμε θύματα. Ο ΧΥΤΑ είναι δημόσιος χώρος και πρέπει να προστατευθεί η νομιμότητα και απρόσκοπτη λειτουργία του»

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου