Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

μπήκε το νερό στο αυλάκι για την πληρωμή των "νέων αορίστου" ΕΔΣΝΑ ....;;;;;

Ολοκληρώθηκε από την υπηρεσία η  τελευταία  "αλλαγή" που υποδείχθηκε από  τον Πάρεδρο σχετικά με την πληρωμή των "νέων αορίστου" και   έχουν προωθηθεί τα στοιχεία για να διορθωθεί  η μισθοδοτική κατάσταση.

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος  στην επόμενη μισθοδοσία θα καταβληθεί η αμοιβή στους εργαζόμενους που κατατάχθηκαν ως "αορίστου" για υπηρεσίες που παρασχέθηκαν  το  Γενάρη 2014 .
Επί του παρόντος δεν υπάρχει πρόβλεψη για την καταβολή των επομένων μηνών, παρά μόνο η αισιοδοξία ότι .. από εδώ και πέρα θα τρέξουν με κανονικούς ρυθμούς.

Η τελευταία παρατήρηση και οι αλλαγές που ζητήθηκαν από τον Πάρεδρο  αφορούν στην  "κατάταξη των εργαζομένων σύμφωνα με τα τυπικά προσόντα". Τώρα πως και γιατί  ο Πάρεδρος  δεν ζήτησε αυτή την  αλλαγή όχι από την αρχή,   αλλά σχεδόν δυο μήνες μετά ...απάντηση δεν έχω.
Θα έλεγα ότι δεν είναι  ώρα  να αναζητήσουμε απαντήσεις. Εξ άλλου, κανείς δεν έχει όφελος   να μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι .
Όμως, ας το καταλάβουμε επιτέλους όλοι, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! 
ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΙΣ  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ΤΟΥ  ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΕΝΔΟΫΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ.

 Γ.Α. 

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος5/14/2014 10:47 μ.μ.

  ακριβως! γιατι δε ζητηθηκε αυτη η αλλαγη εξαρχης; δε το ηξεραν; να θυμισω οτι μεσολαβησε αλλο ενα 2μηνο σχεδον απο την κοινοποιηση της αποφασης μεχρι να ζητησουν τα χαρτια του καθενος και να κατατεθουν οι αιτησεις. ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!

  και εφοσον γινεται καταταξη ως ΙΔΑΧ, βαση της πρωτοδικης και ως τελεσιδικιας, ποιο ειναι εν τελει ΤΟ ΣΩΣΤΟ;
  καταταξη βαση των τυπικων;
  ή βαση της ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ συμβασης οπως φαινεται να ζητησε τελικα ο επιτροπος; και επομενως χρηση των τυπικων μετα απο ευτυχη τελεσιδικια, δημοσιευση στο ΦΕΚ κλπ κλπ.

  και ποιος λεει οτι δε θα ζητησει εκ νεου ελεγχο;
  εν πασει περιπτωση αν και οταν και οπου υπαρχουν ''ελλειψεις'' δε χρειαζεται να τσουβαλιαζονται ολοι οι εργαζομενοι μαζι εκτος κι αν ολα ειναι προσχηματικα, τι να πεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή