Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Το ΚΚΕ στηρίζει το σχέδιο για τις 4 Μονάδες με ΣΔΙΤ;;; ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Δίνει ψήφο  έγκρισης ή καταγγελίας στο  μείζον  διακύβευμα που  είναι το δρομολογημένο σχέδιο για τις 4 Μονάδες επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων με ΣΔΙΤ;
Photo: ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΙΖΑ (Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΣΤΟ F.B ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
ΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ. 
 ΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ "ΑΝΩΝΥΜΗ" ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
Την Κυριακή ψηφίζοντας για την Περιφέρεια Αττικής ανάμεσα στον απερχόμενο Περιφερειάρχη και στη Ρένα Δούρου, εκτός όλων των άλλων ψηφίζουμε για τον επόμενο Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου, του φορέα που έχει αναλάβει τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Για το σχέδιο των 4 Μονάδων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων με ΣΔΙΤ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Σγουρός έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα από τη πρώτη στιγμή.

Πότε; Όταν τον Αύγουστο του 2011 έβαλε την υπογραφή του ως Περιφερειάρχης Αττικής στην προκαταρκτική προκήρυξη για να ανοίξει ο διάλογος με τους επενδυτές  παίρνοντας  πάνω του όλη την δουλειά που ετοίμασε το επιτελείο Παπακωνσταντίνου.
Και συνέχισε, και ως Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ,  έως σήμερα συνεπής στο στόχο του που ουδέποτε έκρυψε.


Η υποψήφια Ρένα Δούρου έχει τοποθετηθεί επίσης ξεκάθαρα  ΚΑΤΑ  του σχεδίου  για τις 4 Μονάδες επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων με ΣΔΙΤ,  καταγγέλλοντας και αυτό που θέλουν να κάνουν και τον τρόπο που το κάνουν.

Όποιος από  τους  υποψήφιους  που διεκδίκησε τη ψήφο των πολιτών στις  εκλογές για την περιφέρεια δηλώνει κατά του σχεδίου για τις 4 Μονάδες με ΣΔΙΤ , αν πραγματικά το εννοεί, ένα δρόμο έχει, μία επιλογή.

Και μπορεί η κ. Κανέλλη να βρίσκει "στο παρά πέντε το ενδιαφέρον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων",  αλλά ΤΩΡΑ το ΚΚΕ και ο κ. Παφίλης   οφείλουν  να δούνε και να πούνε τι θα κάνουν με τις ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ , ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΔΙΤ.

Αποχή ή λευκό σημαίνει στήριξη στις ΣΔΙΤ. Όλα τα άλλα είναι λόγια και παραπλάνηση  του κόσμου.

Γεωργία Ασημακοπούλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου