Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Πότε θα πληρωθούμε;; ...οι "νέοι" αορίστου συνάδελφοι ρωτάνε

Πληρωμή στις 27/4 δεν γίνεται ...
έκτακτη είδηση:   παρατάθηκε η νηστεία μέχρι της Αναλήψεως


 
Ο  Πάρεδρος ακόμη "κρατά" τα στοιχεία του Γενάρη....
Σήμερα (;) ζήτησε  τα ατομικά στοιχεία κάθε εργαζόμενου που επιρρεάζουν τη μισθοδοσία (βεβαιώσεις οικογενειακής κατάστασης, πτυχίο κλπ ) ...να μην είναι σε αντίγραφο.
Τρέχουν να μαζέψουν τα παραστατικά όπως τα ζήτησε ο Πάρεδρος ...
Date line η επόμενη Παρασκευή για να γίνει πληρωμη στις 13 /5

                                                                                                                                  Γ.Α.

(έτσι  τα κατάλαβα ... βγάλτε μια ανακοίνωση να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι)

2 σχόλια:

  1. Σιγα μην βγαλουν ανακοινωση Γεωργια, ποτε το εκαναν για να το κανουν και τωρα ???? Ευχαριστουμε παντως για την ενημερωση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/26/2014 3:28 μ.μ.

    Μα είναι δυνατόν να έχουμε πληρωθεί μόνο τον μισό Γενάρη σχεδόν τέλος Απριλίου και κανένας να μη μπορεί να μας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση πότε θα πληρωθούμε τα υπόλοιπα? Είναι δυνατόν να μην ξέρουμε πόσα λεφτά θα παίρνουμε? Είναι δυνατόν να αδιαφορούν πως τα βγάζουμε πέρα τόσους μήνες? Ελάχιστοι των μονίμων μας αντιμετωπίζουν σας εργαζόμενους που περιμένουν τα δεδουλευμένα τους και που τα χρέη και τα πρόστιμα τρέχουν και μας έχουν πνίξει!!! Οι υπόλοιποι μας αντιμετωπίζουν ως ζήτουλες!!!! Είναι πραγματικά ντροπή να αντιμετωπίζουμε τέτοια αδιαφορία ειδικά όσοι είμαστε 11 σχεδόν χρόνια στα σκουπίδια. Ήθελα να ήξερα αν οι μόνιμοι έμεναν τόσους μήνες απλήρωτοι θα άντεχαν αυτή την αντιμετώπιση? Αλλά τότε θα είχε βάλει πλάτη το σωματείο γιατί θα είχε λόγο τώρα απλά αδιαφορεί!Οι δε εκπρόσωποί του απλά περιφέρονται και αντί να μας ενημερώνουν και να κάνουν κάποια προσπάθεια να μας βοηθήσουν πέφτουν τάχα από τα σύννεφα όταν τους λέμε εμείς τι μας συμβαίνει!ΝΤΡΟΠΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή