Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

Η ποινικοποίηση των αγώνων δεν θα περάσει


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΠΟΕ ΟΤΑ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

Την Παρασκευή στις 10 του Γενάρη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, δικάζεται σύσσωμο το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ. Η κατηγορία που αποδίδεται στη συνδικαλιστική ηγεσία των εργαζομένων στους Δήμους, είναι αυτή της ρύπανσης του περιβάλλοντος εξαιτίας της απεργίας του κλάδου τον Οκτώβρη του 2011. Ο αγώνας για την υπεράσπιση της δουλειάς και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων κρίθηκε ως αξιόποινη πράξη και για αυτήν σύρεται σε δίκη η Διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Βέβαια και οι κρίνοντες κρίνονται και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Στην Ελλάδα των μνημονίων, της οικονομικής καταστροφής και της κοινωνικής ασφυξίας, κάποιοι επιμένουν να αναζητούν τους ενόχους στο στρατόπεδο των εργαζομένων. Στη χώρα της φτωχοποίησης, των αυτοκτονιών και της αιθαλομίχλης, είναι οι απεργοί εργάτες των Δήμων εκείνοι που ρυπαίνουν το περιβάλλον και υπονομεύουν την υγεία των πολιτών.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση  συμμετέχει την Παρασκευή 10 Γενάρη στην 4ωρη Στάση Εργασίας από τις 11 το πρωί  και καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή και στη συγκέντρωση στα δικαστήρια στις 12 το μεσημέριΗ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου