Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο οδηγός του δημοτικού απορριμματοφόρου θα πληρώσει τη νύφη για τα απόβλητα του Νοσ. Μεταξά στο ΧΥΤΑ;;;

που είναι το σωματείο του αλλά και το δικό μας ;;;
από το airetos.gr Βίντεο: Απόπειρα απόρριψης νοσοκομειακών αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Φυλής

Μιλώντας ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ  στο συνεργείο του MEGA που βρέθηκε επί τόπου, ακούγεται να λέει Το πάρτυ έχει τελειώσει..
Δεν ξέρω ποιοι παίρνουν  το μήνυμα ...Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι παραμένει στο κρατητήριο και δικάζεται αύριο ο συμβασιούχος  οδηγός  του Δήμου Πειραιά που εκτελούσε το πρόγραμμα  αποκομιδής  απορριμμάτων του δήμου στο οποίο προβλέπεται η μεταφορά του κλειστού press-container από το Νοσ. Μεταξά και έκανε  τη δουλειά του σύμφωνα με τις εντολές της υπηρεσίας του.

2 σχόλια:

 1. Από την ανακοίνωση της Ελεύθερης Αγωνιστικής Έφρασης των Εργαζομένων Δήμου Πειραιά

  Είναι υποχρέωση όλων των συναδέλφων, σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι να βρεθούμε στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων και να συμπαρασταθούμε στην άδικη, προσβλητική και ψυχοφθόρα ποινική δίωξη του συναδέλφου.

  Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του συναδέλφου μας

  Απαιτούμε την απόδοση ευθύνης σε εκείνους που πραγματικά την έχουν
  Είναι ξεκάθαρο ότι ο συνάδελφος οδηγός που κρατείται δύο 24ωρα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και μετά τον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, ουδεμία ευθύνη φέρει αλλά ούτε και γνώση θα μπορούσε να έχει για τα αντικείμενα που βρέθηκαν να μεταφέρει από το νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» στο ΧΥΤΑ Φυλής, μιας και το όχημα που οδηγούσε είναι όχημα μεταφοράς κλειστού τύπου press container για οικιακά - κοινά απορρίμματα.

  Οι αποκλειστικές ευθύνες βαραίνουν τόσο την Δημοτική Αρχή Πειραιά, γιατί προφανώς δεν έχει επισημάνει και δεν έχει υποχρεώσει την διοίκηση του Νοσοκομείου να εκδίδει βεβαίωση ανά φορτίο για το είδος των απορριμμάτων που παραλαμβάνουν και μεταφέρουν οι εργαζόμενοι του Δήμου, όσο πολύ περισσότερο τη διοίκηση του νοσοκομείου «Μεταξά» που με πλήρη ανευθυνότητα αντιμετώπισης του προβλήματος δεν έχει επιστήσει την προσοχή για να ξεχωρίζονται σε διαφορετικούς κάδους ή press container, τα κοινά απορρίμματα, από τα ιατρικά – μολυσματικά – ραδιενεργά απόβλητα.

  Η εγκληματική ανευθυνότητα και των δύο, πέρα από του ότι οδήγησε έναν αθώο εργαζόμενο στο «σκαμνί», γίνεται επικίνδυνη για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου που προσπαθούν κάτω από αντίξοες και ιδιαίτερες συνθήκες να κάνουν το καθήκον τους, αλλά και για το περιβάλλον.

  Αν έπρεπε σήμερα κάποιος να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αυτοί είναι η δημοτική αρχή Πειραιά και η διοίκηση του νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» και όχι ο συνάδελφος εργαζόμενος.

  http://www.askota.gr/index.php/en/menu-epikair/menu-epik-ergasia/2780-allos-ftaiei-allos-plirwnei-kai-sto-skamni-oi-ergazomenoi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος12/13/2013 11:30 μ.μ.

  και εν τω μεταξυ σημερα προεκυψε και 2ο κρουσμα!!!

  και κατι ασχετο. για την αποφαση της αγωγης των συμβασιουχων υπαρχει ενημερωση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή